50/50: per què escollir quan ho pots tindre tot?

tendencia 50 50

50/50: per què escollir quan ho pots tindre tot?

Últimament es veuen moltes firmes de moda que uneixen estampats i colors totalment oposats per crear peces de vestir divines. Et deixem amb alguns exemples de marques internacionals que ja s’han apuntat a aquesta tendència, això sí, sense oblidar mai el seu accessori fetitxe: les ulleres!

Les marques se sumen a la moda 50/50

Blanc i negre: la manera més bàsica d’aplicar el look 50/50. L’únic que has de fer és barrejar diversos estampats en un mateix outfit, tal com ho fa Michael Kors. En aquesta ocasió, es continua amb el binomi de colors, apostant pel negre en un model d’ulleres de sol amb doble pont i de muntura fina.

Michael Kors gafas

A tot color: si el mix en blanc i negre no et sembla prou arriscat, atreveix-te conjuntant tonalitats. Pots provar amb aquest estil Emilio Pucci a base de colors calents i contrastar-ho dràsticament amb un model eyewear en negre, però recorda de no perdre originalitat optant per una forma bàsica de muntures.

Pucci gafas

Formes geomètriques: una altra manera d’aplicar la tendència 50/50 és utilitzant els estampats geomètrics de les peces de roba i, si atreveixes, també optant per colors totalment oposats. Prada, per exemple, ens proposa que ho portem a l’extrem amb unes ulleres totalment grogues i de muntura transparent.

Prada eyewear

Estil clàssic: pels homes més transgressors també en tenim! Encara que tinguis un estil clàssic, pots arriscar-te combinant estampats i colors amb una corbata de color unit. Un look que sempre et quedarà genial si el portes amb unes Persol.

Persol ulleres de sol

Estampats diversos: els outfits masculins poden anar encara més enllà si conjuntes un look amb base negra i d’estampats de molts colors llampants. Com veus, es combinen dibuixos de flors amb formes geomètriques. T’has fixat en com Versace conjunta el color verd fluor de la bossa de mà amb el de les ulleres?

Versace andorra

Dibuixos: si t’agrada portar peces de roba amb dibuixos diversos, com aquests marins, pots seguir l’estil que ha creat Ermenegildo Zegna. En aquest cas, hi ha una continuïtat de tonalitats amb les ulleres.

Ermenegildo Zegna Andorra