Abriga’t amb estil, que fa fred!

fred frio andorra

Abriga’t amb estil, que fa fred!

Per nosaltres el fred només és una excusa per lluir els outfits més cool de la temporada. Per això hem fet una selecció d’ulleres que queden súper bé amb les jaquetes més calentones i bufones del moment.

Propostes per combinar jaqueta amb ulleres

Les jaquetes de pèls súper suaus es porten més que mai. Nosaltres et proposem que combinis el color de les teves ulleres amb el que predomini a la jaqueta. Moncler, per exemple, elegeix el blanc. Ens encanten aquestes ulleres de sol de doble pont i forma rodona. Són ideals per lluir a pistes!

gafas moncler andorra

Si prefereixes les jaquetes de pèls de colors estridents, t’encantarà aquesta idea de Guess, que trenca la bogeria del look amb unes ulleres de sol en negre. Tot i això, no perd extravagància gràcies a la forma d’ull de gat pronunciada de les muntures. Ens encanta!

gafas guess andorra

Prefereixes les jaquetes de cuir? A nosaltres també ens agraden, sobretot les oversize. Aquest look de Miu Miu és fantàstic, combinant les tonalitats de la roba amb les de les ulleres. Sens dubte un estil eyewear que no passa desapercebut i que segueix una de les tendències top del moment: la futurista.

gafas miu miu andorra

Si el teu estil és més aviat formal, segur que t’agrada més portar abrics. Ens encanta com la firma Emilio Pucci combina unes ulleres que destaquen per les seves muntures blanques i forma cateye amb un abric de colors en tonalitats lila i blau. Un outfit que queda súper modern i elegant!

gafas pucci andorra

Passa per Òptica Pasteur i aquest hivern no passis desapercebuda! Tenim mil i un models d’ulleres que quedaran genial amb la teva jaqueta preferida de la temporada.