Blau marí: el substitut del negre a l’estiu

gafas andorra

Blau marí: el substitut del negre a l’estiu

L’estiu és l’època dels colors i el moment de l’any en què busquem aportar creativitat al nostre outfit. Tot i així, de vegades hem de seguir un estil menys atrevit (sovint per feina). Per evitar portar peces negres, que no ve gaire de gust quan fa calor, et proposem que optis pel blau marí combinat amb ulleres que aportin originalitat al teu look del dia.

Les propostes en blau marí de Pasteur

Amb faldilla: elegeix-ne una tipus midi, per exemple, que donarà dinamisme al conjunt i quedarà super bé si la portes amb una camisa blanca o d’estampat de flors i sabates d’algun color llampant, com el fúcsia. Els accessoris seran la clau! Així que opta per unes ulleres de sol com les de Kypers en blau marí i forma d’ull de gat.

azul marino

Amb vestit: els de color blau marí amb estampats són imprescindibles, sobretot si són de flors. Nosaltres et proposem que t’inspiris en el look que ha creat Michael Kors, combinant els tons blaus i blancs del vestit i del cinturó amb unes ulleres en degradat de color marró i de muntura super fina. El mix d’aquests dos colors queda genial, sobretot si l’acabat dels complements (cinturó i ulleres) és en daurat.

blau mari andorra

Un altre tipus de vestit, que ja s’ha convertit en un bàsic de l’estiu, és el de tirants tipus esport. Aquests se solen portar molt en monocolor, per tant, atreveix-te a trencar la monotonia dels total looks amb les ulleres. Aquestes de Guess són genials per la originalitat de la seva forma i el color groguenc dels vidres, que queda molt bé amb el blau.

consells andorra

Si has de cuidar el teu look per feina i vas sovint amb blazers, el blau marí serà una opció ideal pels teus outfits d’estiu! En aquest cas, Gant aposta per donar un toc de llum a un conjunt sobri amb unes ulleres de muntura amb estampat animal print en tons marrons. Genial per la oficina!

ulleres andorra

Pels homes també tenim idees! Com aquesta de Timberland, que opta per una camisa descordada en blau marí per sobre d’una samarreta gris. Un contrast de colors que s’emfatitza amb l’elecció d’ulleres de sol completament de color blau fosc, en que destaquen els vidres gairebé transparents, però amb reflexes de la mateixa tonalitat elèctrica. Sens dubte, un outfit molt modern, masculí i sexy.

blau andorra

Acabem les nostres propostes amb un altre model Kypers, aquesta vegada d’home, que combina un total look blau amb unes ulleres de muntura rodona i colors marronosos. Una manera fresca de trencar el monocroma, que capta l’atenció a la cara amb un model eyewear que se surt de la norma.

azul

 

No Comments

Post A Comment