Colors fluor: la tendència de la tardor – hivern 2018

tendencia 2018

Colors fluor: la tendència de la tardor – hivern 2018

Aquest any, els colors fluorescents no només es portaran durant l’estiu, ja que continuaran sent tendència a la tardor-hivern 2018! Els podràs lluir a la roba o en les teves ulleres…

L’excusa perfecta per continuar portant colors fluor

Pots portar aquesta tendència al màxim optant per peces de roba i ulleres fluor alhora. Prada, per exemple, combina rosa, groc i taronja fluorescent en un mateix outfit.

prada andorra

Si només el vols portar a la roba, el groc serà el color per excel·lència. Kypers Eyewear s’arrisca a conjuntar un top d’aquest to amb unes ulleres de vidres emmirallats en colors vermellosos, però que donen continuïtat a l’outfit gràcies a les muntures fines. Ens encanta!

kypers gafas andorra

Si vols portar algun toc fluor, però amb un estil més discret, també pots optar per peces de roba que n’incloguin alguns motius, com aquesta faldilla de Versace. Per no ser massa llampant, decideix combinar-la amb unes ulleres negres. Tot i això, no són avorrides, gràcies a la forma d’ull de gat.

versace ulleres

Tom Ford, per exemple, opta per una jaqueta taronja fluorescent, que combina amb unes ulleres amb degradat de les mateixes tonalitats i negres. És un look sobri, però modern alhora!

tom ford andorra

Seguint aquesta idea, pot ser que prefereixis el rosa en lloc del taronja. Aleshores, la proposta de Swarovski segur que serà la teva preferida! En aquest cas, les ulleres són en degradat rosa i blau, amb una forma molt original tipus ull de gat-arrodonit.

swarovski gafas

En ulleres també el veurem molt i en diferents tonalitats. Diesel n’ha dissenyat unes de muntures súper fines amb colors grocs i roses que són glamur en estat pur!

diesel ulleres andorra

Altres models molt més atrevits són els de les ulleres de sol Dsquared2. Aquest cop, la firma sorprèn amb ulleres de pantalla, que cobreixen bona part del rostre, i les destaca amb una franja fluorescent a la part superior.

dsquared 2 andorra

Què et sembla? T’atreviràs a lluir aquesta tendència durant la tardor-hivern 2018?