Participa al concurs #VullUnesVogue i guanya unes ulleres de sol sense graduar de Vogue Eyewear.
.

BASES CONCURS DIA MUNDIAL DE LA VISTA: #VullUnesVogue

.

1. ORGANITZADOR I OBJECTE DEL CONCURS. ÒPTICA PASTEUR durà a terme un concurs dirigit a tots els consumidors potencials denominat “#VullUnesVogue”, amb la finalitat de celebrar el Dia Mundial de la Vista, així com fomentar la participació i la interacció a les xarxes socials d’ÒPTICA PASTEUR.

2. ÀMBIT TERRITORIAL I D’APLICACIÓ DE LA PROMOCIÓ. El CONCURS es durà a terme dins del Principat d’Andorra.

3. ÀMBIT TEMPORAL. El període de participació en el CONCURS començarà el dia 29 de setembre de 2017 i finalitzarà el dia 2 de novembre de 2017, ambdós dies inclosos.

4. CARÀCTER GRATUÏT DEL CONCURS. El CONCURS es durà a terme sota la modalitat de “CONCURS gratuït”, és a dir, la participació en aquest CONCURS no implicarà cap despesa per al participant.

5. COMUNICACIÓ DEL CONCURS. El present concurs es comunicarà durant el període en el qual es trobi actiu a través de la web, la Newsletter i la pàgina Facebook d’Òptica Pasteur (https://www.facebook.com/opticapasteur).

6. PERSONES LEGITIMADES I MECÀNICA DEL CONCURS. Per concursar, els participants han de publicar una fotografia seva a Instagram, portant les seves ulleres de sol o graduades preferides (siguin de la marca que siguin) amb el hashtag #VullUnesVogue. De totes les imatges participants, guanyarà la que tingui més m’agrada. Cada usuari pot participar amb més d’un comentari, però només podrà guanyar un premi. Està prohibida la participació als menors de 18 anys. ÒPTICA PASTEUR es reserva el dret de descalificar fotografies per motius de decor i bona educació.

7. PREMI El guanyador rebrà com a premi unes ulleres de sol unisex, sense graduar, de la marca Vogue Eyewear model 5195 / 259330.

8. COMUNICACIÓ DELS GUANYADORS Una vegada finalitzat el concurs, s’informarà als guanyadors mitjançant un comentari a Instagram, on s’etiquetarà al guanyador. Si durant el divendres 3 de novembre 2017 no es rep una resposta del guanyador s’assignarà el premi al següent finalista, a partir del dilluns 6 de novembre 2017.

9. CESSIÓ DE DRETS Els participants al CONCURS cedeixen a ÒPTICA PASTEUR tots els drets de propietat intel·lectual o industrial, existents o que puguin derivar-se, amb motiu de la seva participació en aquest concurs. ÒPTICA PASTEUR podrà utilitzar lliurement aquestes publicacions a les seves pàgines web, així com en altres publicacions, tant online com a offline.

10. RESERVES ILIMITACIONS ÒPTICA PASTEUR es reserva la possibilitat de rebutjar el registre d’aquells participants dels quals les dades no estiguin completes o les seves participacions no compleixin els requisits per poder entrar en el concurs. ÒPTICA PASTEUR es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi del CONCURS, quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-lo a terme en la forma descrita en aquestes bases.

11. ACCEPTACIÓ La participació al CONCURS implica, per si mateixa, l’acceptació de les presents bases. La falta d’aquesta acceptació per part del participant comportarà l’exclusió de la seva participació al CONCURS.

12. TRACTAMENT DE DADES PERSONALS En compliment del que es disposa la Llei 15/2003, de Protecció de Dades Personals, segons la normativa vigent de data del 18 de desembre, l’informem que les dades personals que ens faciliti quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer de dades de caràcter personal. Les dades podran ser utilitzades per gestionar el concurs i formar part de la nova base de dades d’ÒPTICA PASTEUR. Aquestes dades es mantindran en la més estricta privadesa d’acord amb la legislació vigent. Els participants en aquesta promoció i els usuaris registrats podran exercir, en relació amb les seves dades personals, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i revocació del consentiment per a la cessió dels mateixos, en els termes referits en la Llei 15/2003, de la Llei de Protecció de Dades Personals del 18 de desembre i altres normes que la desenvolupen.

concurso vogue eyewear