Els colors de la primavera – estiu 2018

primavera estiu

Els colors de la primavera – estiu 2018

Aquesta primavera – estiu, a part del color de l’any, Últra Violet (dictaminat al mes de gener per Pantone),  es portaran molt altres tonalitats.

color ultra violet

Aquesta primavera – estiu es portaran…

Tonalitats derivades del rosa: en aquest cas hi trobem colors com el Spring Crocus, un color fúcsia, que ja ha destacat en varies desfilades de moda; el Pink Lavander, que és de tonalitat pastel; i el Almost Mauve, un rosa gairebé blanc que denota romanticisme i delicadesa en estat pur. Un exemple d’aquests tons rosa són les ulleres de Moncler i Roberto Cavalli.

color mauve color lavanda

Marrons, vermells i ataronjats: en aquest cas destaquen el Blooming Dahlia, un taronja-préssec que serà ideal per ressaltar el bronzejat de la nostra pell a l’estiu; el Cherry Tomato, un color intens, sexy i afavoridor que és atrevit sense arribar a ser extrem; el Chilli Oil, una mescla de marró i vermell que el fa molt especial i poc comú per l’època estival; i l’Emperador, un tipus de marró xocolata molt present durant tota la temporada. Alguns exemple serien aquests models de Kypers, Dolce & Gabbana o Etnia Barcelona.

color rojo color chilli color chocolate

El groc: destacarà en dos tonalitats. La més clàssica és el Meadowlark i la més atrevida la Lime Punch. Aquest últim és gairebé fluorescent i amb tocs verds. Colors atrevits que ens ajudaran a ressaltar el bronzejat d’estiu. La nostra proposta? La intensitat de Bob Sdrunk!

color amarillo

Verds i blaus: en aquest cas, veurem molt el Little Boy Blue i l’Arcadia. Així, l’únic to de verd que proposa Pantone ens recorda a l’esmaragda, mentre que el blau té un toc pastel molt delicat. Els models Ray Ban i Gucci són els nostres preferits.

color verde color azul

No Comments

Post A Comment