Esport a l’aire lliure amb molt estil

oakley andorra

Esport a l’aire lliure amb molt estil

Ara que arriba el bon temps ve de gust sortir a fer esport a l’aire lliure. Segons el que practiquis, t’aniran bé uns models o altres. I és que no només importa el color del vidre, sinó també l’estil de la muntura, que se sol adaptar a cada característica esportiva.

Los modelos eyewear ideales para cada deporte

Mountain bike: per practicar esports amb BTT pensa en escollir-ne unes que s’adaptin bé a la cara i que no et molestin amb el casc. La seguretat és el primer! Nosaltres et proposem un model Adidas amb què segur que et sentiràs còmode i et permetrà gaudir al màxim del teu esport preferit.

btt andorra

Bici de carretera: al igual que en el cas anterior, si el que t’agrada és la bici però prefereixes fer llargues sortides per carretera, també hauràs de tindre en compte la seguretat i la comoditat. En aquest cas, les Oakley amb vidres taronja – groc t’aniran molt bé per aquells dies ennuvolats o els moments del dia en que ja no hi ha gaire sol.

bici andorra

Moto: seguim sobre dos rodes, però aquesta vegada en moto. Si ets dels que els encanta fer sortides i descobrir noves rutes, opta per Vuarnet. Aquestes són de muntura fina i amb pont daurat. Queden molt bé si vols donar un toc diferent a l’estil motard femení!

aire libre moto

Senderisme: les Vuarnet també són genials per fer excursions a la muntanya i protegir-te del sol amb comoditat i estil. Agafa la motxilla i unes ulleres de sol de les mateixes tonalitats per ser el rei del senderisme!

aire lliure

Skateboard i surf: si el teu estil és més aviat surfer t’encantaran les Oakley, ja siguin més aviat arrodonides o quadrades. A nosaltres ens agraden aquestes amb vidres ataronjats per fer skate i les de vidres blaus per anar a fer surf. Què et semblen?

skate esport surf deporte