dolce gabbana

03 oct. Maquillatge perfecte amb ulleres

maquillatge ulleresQuan portes ulleres has de tindre en compte algunes coses abans de maquillar-te, si vols tindre el resultat desitjat. Aquests són els secrets bàsics de maquillatge que has de seguir quan portes ulleres:

Maquillatge: pas a pas

Arrissa les pestanyes: de vegades amb les muntures els ulls poden semblar més petits, per això, posar èmfasis a les pestanyes ajudarà a augmentar el volum de la mirada. Pots ajudar-te d’un arrissador i aplicar màscara per a pestanyes a la part inferior i superior.

Destaca els llavis: si portes ulleres cridaneres serà millor que emfatitzis el maquillatge a la zona de la boca enlloc dels ulls. En aquest cas, utilitza maquillatge neutre als ulls i aplica un color intens als llavis.

Utilitza l’efecte nude: aquesta tècnica la pots aplicar en varies zones de la cara (sota la parpella, a la bora del nas o sota dels ulls). Si ho fas, aclariràs el color del contorn dels ulls i obtindràs una mirada més gran, que donarà protagonisme a les teves muntures.

Blush power: ressalta els pòmuls sense por, però sense passar-te. No volem que semblis un pallasso! Utilitzant, a més, un il·luminador al voltant del pòmul, obtindràs un efecte encara més pronunciat.

Sempre corrector: les ulleres poden causar un efecte lupa, que ressalta les bosses de sota dels ulls. L’ideal és que portis sempre amb tu un corrector i el vagis aplicant durant el dia per dissimular-les.

Ombres d’ulls: sempre queden millor les clares perquè les muntures solen enfosquir el contorn d’ulls. Malgrat que sigui en tons clars, intenta que combini amb la roba que portes i el color de les muntures que hagis escollit.

Pel que fa a les celles: serà fonamental tindre-les en compte perquè les ulleres provoquen que destaquin més i que sigui una de les primeres coses que es mira. No es bo que siguin ni massa fines ni massa gruixudes, així que repassa-les amb un llapis especial per augmentar-ne el volum o depila-les sovint amb pinces per donar-los forma i que tinguin línies més suaus. Si en vols saber més, fes un cop d’ull a “Consells per escollir ulleres segons les teves celles“.

¡Compartir es bueno!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone