stella mccartney sol

27 febr. Stella McCartney reinventa el model Falabella

stella mccartney graduadoEls models Stella McCartney representen una extensió de les seves col·leccions prêt-à-porter, sempre amb una estètica pensada per a dones moderes, femenines i segures de sí mateixes.

Les Falabella de Stella McCartney

Pels seus models d’ulleres, la dissenyadora pensa en les necessitats dels que les porten, sempre tenint en compte que siguin perdurables i intemporals. D’aquesta manera, intenta que hi hagi un equilibri entre quelcom que es pot portar per sempre i detalls molt més específics o adequats a les tendències del moment.

Avui, destaquem un model inspirat en les seves ulleres icòniques Falabella. En aquest cas, Stella McCartney ens proposa que hi afegim un toc distintiu gràcies a la incorporació d’una cadena en metall d’or que aporta un atractiu particular i original a la muntura. Aquesta, ja sigui en els models graduats o de sol, és de grans dimensions i de forma més aviat quadrada. Quan incloem la cadena a la continuació dels seus detalls en or a la part superior, animem un outfit clàssic i aportem un toc diferent a l’accessori.