Titanium Collection by Etnia Barcelona

Titanium Collection by Etnia Barcelona

Etnia Barcelona s’atreveix a fer un pas més enllà en introduir la Col·lecció Titanium, que tal com evidencia el seu nom, es caracteritza per crear models d’ulleres 100% en titani, un dels materials més resistents i lleugers de l’eyewear.

Aquesta nova gamma d’ulleres de la firma compta amb 10 models: 6 muntures graduades i 4 de sol, que trobaràs a Andorra, a Òptica Pasteur. 

En aquest cas, el rigor amb què s’ha dissenyat cada model sorprèn amb cada detall: formes lleugeres i minimalistes, gravats que recorden a l’armadura dels samurais, colors vintage i estils inspirats en el treball d’antics artesans. No obstant això, Etnia Barcelona no abandona la seva peculiaritat distintiva: aportar un toc de color als models, que els fan encara més especials. 

Així doncs, amb la Titanium Collection, Etnia Barcelona presenta una col·lecció que manté la seva línia estètica i de qualitat. En definitiva, la innovació en l’ús de materials resistents, com el titani, es troba amb el seu estil inconfusible en aquesta col·lecció.