Un recorregut per la vida d’Etnia Barcelona

Etnia Barcelona Andorra

Un recorregut per la vida d’Etnia Barcelona

Les ulleres Etnia Barcelona desprenen un “je ne sais quoi” que les fan súper especials per aquells que les porten. De fet, des dels seus orígens, la marca escriu la seva història de la mà de grans artistes i mites del món de la fotografia i l’art.

Les campanyes Etnia Barcelona

Aquestes col·laboracions van començar el 2012 amb Araki, que va donar forma a la campanya d’ulleres de sol París-Tòquio. Una línia que destacava per comptar amb més de 138 referències de colors!

Andorra etnia

Més tard, l’any 2013, va arribar la creativitat de Klein per presentar una campanya formada per ulleres que barrejaven tocs d’or amb blau, els dos colors preferits d’aquest artista. De fet, es va utilitzar el pigment blau patentat per Yves Klein per crear el color únic dels acetats de la col·lecció International Klein Blue. Aquest color únic es va posar de moda aquella temporada!

gafas etnia barcelona

La col·lecció de 2014, Wild Love in Africa, ens traslladava a la sabana africana amb imatges del shooting de Steve McCurry i estampats d’animal print amb colors vius als models eyewear.

ulleres etnia barcelona

El 2016, Jean-Michel Basquiat, va ser la font d’inspiració d’una campanya d’ulleres de sol que portaven la incrustació en or de la seva icònica “Crown”, en honor al símbol de la corona que l’artista utilitzava recurrentment en les seves obres.

gafas andorra etnia

Des d’aleshores, grans artistes com Carolina Spencer, Daniel Aristizáball, Mireia Ruiz, Mercedes Bellido… entre molts d’altres, han expressat la seva visió del món a través de les campanyes d’Etnia Barcelona. Actualment, el fotògraf Biel Capllonch s’inspira en diverses obres d’art famoses sobre un fons daurat per donar importància als detalls en la campanya més recent de la firma.

ulleres andorra etnia