Descobreix les Glued Visor de Porsche Design

gafas andorraEls dissenys futuristes arriben als nous models eyewear de Porsche Design, tot unint l’estètica retro amb aires progressistes.

Així, els dissenys d’ulleres Porsche Design Glued Visor, es caracteritzen per incloure vidres de grans dimensions, que ens recorden a les tradicionals màscares d’esquí, cobrint bona part de la cara. L’estètica futurista és innegable!

En aquest sentit, la firma s’inspira del disseny dels seus icònics automòbils des d’un punt de vista tècnic incloent una “visera encolada”. Així, es crea una combinació perfecta entre lents de policarbonat i muntures de titani d’alta qualitat. Un mix possible gràcies a una innovadora tècnica d’adhesió desenvolupada per la marca en els seus productes automobilístics, que s’utilitza per primera vegada en el disseny de les ulleres Porsche Design i amb què s’evita l’ús de caragols i insercions per unir-ne les parts.

En definitiva, unes ulleres perfectes per aquells esperits més atrevits als que els encanta l’estètica innovadora!Vull més info per WhatsApp