Serveis

Quan parlem i pensem en Òptiques Pasteur, pensem en perseverança, rapidesa i innovació. I és que Òptiques Pasteur, amb 40 anys des de la seva creació, és actualment el Grup d’Òptiques més important del Principat d’Andorra. Ens caracteritzem per oferir les marques més prestigioses en muntures i ulleres de sol, amb les últimes tecnologies en audiòfons i contactologia. Però tota aquesta capacitat no serviria de res, si no contéssim amb un equip de persones professionals especialitzats en cada àrea, que vetllen d’una manera molt especial la salut visual i auditiva de cada client. A continuació detallem els nostres principals serveis.

 

Taller

Taller

Oferim als nostres clients el servei més ràpid, eficaç i personalitzat gràcies als nostres especialistes i a les últimes tecnologies en fabricació i muntatge.
Optometria

Optometria

Disposem d’un equip d’Òptics Optometristes diplomats que, juntament amb els instruments i tècniques d’optometria més avançades, poden oferir als nostres clients la millor solució professional per a cuidar la seva salut visual.
Contactologia

Contactologia

En aquesta secció, l’assessorarem sobre la conveniència i l’ús de les lents de contacte. Fem tot tipus de proves tècniques i d’adaptació per oferir la solució més adequada al seu cas personal.
Assessorament

Assessorament

L’ajudem a cuidar la seva vista i imatge amb un tracte personalitzat i un assessorament responsable. El resultat és la nostra garantia.
Audiologia

Audiologia

Els nostres professionals l’orientaran sobre la millor solució al seu problema auditiu. Oferim l’última tecnologia en audiòfons i una adaptació individualitzada.
Marques

Marques

Treballem amb les millors marques perquè puguis gaudir de disseny, comoditat i seguretat amb la certesa de no estar pagant ni un cèntim més.