Audiòfons com a solució per la pèrdua d’audició

Audiòfons com a solució per la pèrdua d’audició

No podem entendre correctament el que ens diuen si no escoltem bé els sons. Per això, els audiòfons són de gran ajuda per a aquelles persones que tenen pèrdua d’audició.

Per què utilitzar audiòfons?

L’ús dels audiòfons fa que participar en activitats socials sigui més fàcil per a les persones amb dificultats auditives. Cal tenir en compte que les activitats socials estimulen el cervell, fet que redueix el risc d’una decadència cognitiva accelerada.

Hi ha quatre funcions que el cervell ha de dur a terme per donar-li sentit als sons que rep i amb què els audiòfons són de gran ajuda:
– Orientar els sons
– Separar els sons per ser capaç de centrar-se en la font de so desitjada
– Enfocar-se en el que és important
– Reconèixer què és cada so i donar-li sentit

 

Com funcionen els audiòfons?

Les orelles reben el so i l’envien al cervell, que el processa i transmet el significat. Quan falten sons, el cervell intenta cobrir els buits en un procés difícil i esgotador. Per tant, és important tenir en compte que escoltar bé no significa que els sons siguin en un volum alt sinó que siguin clars. Així que, l’objectiu dels audiòfons és ajudar al cervell a entendre els sons que se senten.

 

On comprar audiòfons a Andorra?

A Òptica Pasteur, a més d’ulleres de sol i per graduar, també som professionals en audició a Andorra. Per aquest motiu, som un centre de confiança, on podràs comprar els audiòfons Oticon amb l’assessorament de professionals qualificats.

 

Per què escollir audiòfons Oticon?

Els audiòfons Oticon incorporen la tecnologia BrainHearing en tots els seus models, gràcies al qual el cervell pot accedir a tot l’entorn sonor i permet centrar-se en les fonts de so més rellevants. Per tant, amb els audiòfons Oticon els sons de la teva vida tindran més sentit!

 

En què consisteix la tecnologia BrainHearing dels audiòfons Oticon?

La tecnologia BrainHearing ajuda al cervell, proporcionant-li les condicions necessàries per extreure significat al so, en lloc de sobrecarregar augmentant el volum. D’aquesta manera es redueix l’esforç del cervell per entendre i, en conseqüència, el cansament. També s’obté un entorn sonor més natural en lloc d’amplificar una única font de so.Vull més info per WhatsApp