Ja sabem quin serà el color de l’any, segons Pantone

Ja sabem quin serà el color de l’any, segons Pantone

El color de moda de l’any 2020 segons Pantone és el Classic Blue, una tonalitat que desprèn elegància per la seva senzillesa, tot representant harmonia i tranquil·litat.
L’elecció del blau clàssic com a color de l’any per Pantone, reflecteix clarament un desig de calma i estabilitat pel 2020, ja que és un to que té el poder de transmetre la pau i convida a la reflexió en una època marcada pels ritmes frenètics i poques certeses.

Classic Blue: el color de moda del 2020, que combina amb tot
No saps com combinar el color de moda del 2020, Classic Blue, amb les teves ulleres? Et donem algunes idees!

Classic Blue amb altres tonalitats de blau i colors pastel
Combinar el Classic Blue amb altres tons de blau és una ideal genial! En aquest cas, destaquem el conjunt que fa Emilio Pucci amb unes ulleres oversize fosques i també el de Guess, combinant un total look jeans amb ulleres de sol de muntura fina metal·litzada.

Pucci andorra gafas

gafas guess andorra

Classic Blue amb blanc i negre
Per emfatitzar la faceta sòbria i elegant del Classic Blue, el pots portar amb elements blancs i tons clars, com ho fa Kaleos. En aquest cas, s’opta per un total look de ratlles verticals en blau i blanc, contrastant amb unes ulleres de muntura fina metal·litzada i vidres de tonalitats marrons en degradat.
Una altra opció és contrastar el Classic Blue amb el color negre, tal com ho fa Michael Kors. Un mix d’allò més actual, que conservar tota la força dels colors, també en les ulleres de sol.

 kaleos ulleres andorra

 gafas azul michael kors

Classic Blue amb colors càlids
Crea contrastos de colors freds i càlids conjuntant el Classic Blue amb tonalitats en vermell, taronja, groc… Loewe proposa crear looks extrems seguint aquesta tendència i afegint unes ulleres maxi en blanc. Si aquesta proposta és massa atrevida per a tu, també pots seguir la idea de Vogue Eyewear, que conjunta el blau amb el rosa i aporta sobrietat amb unes ulleres fosques.

 Loewe andorra

 vogueeyewear andorra optica

Una alternativa senzilla per crear aquest tipus de combinacions d’impacte estètic és amb ulleres de tonalitats vermelles, que per si soles encenen la força del blau. Alguns exemples a seguir, podrien ser els dels looks de PradaMiu Miu.

 gafas prada andorra

 miumiu andorra

Classic Blue amb grisos i neutres
El truc per conservar tota la força del blau és combinar-lo amb tons neutres o grisos. Així no li restaràs importància i podràs portar-lo amb més facilitat, tal com proposa Persol. Una alternativa és optar pel color blau en les ulleres, siguin vidres o muntures. Vogue Eyewear, per exemple, combina un vestit gris amb unes ulleres de vidres blaus.

 Persol andorra ulleres

 Vogue andorra gafas

Classic Blue amb verd
Per crear looks frescos, et pots atrevir fent aquesta combinació cromàtica. Malgrat que no són colors que solem imaginar junts, qualsevol mix de Classic Blue i verd serà un encert i, per això, enguany estarà molt de moda! Si no saps com fer-ho… inspira’t de Gucci, que combina uns jeans blaus, un blazer verd i remata el look amb unes ulleres d’estil aviador amb muntura fina metal·litzada. Una altra opció és la de Miu Miu, que aporta el color blau a través de les joies, contrastant-lo amb una jaqueta verda. El toc vintage final el porten les ulleres rodones.

 gucci andorra

 ulleres miumiu optica pasteurVull més info per WhatsApp