Descobreix el color de l’any segons Pantone i com lluir-lo!

color de lany pantone

Descobreix el color de l’any segons Pantone i com lluir-lo!

Com cada any, Pantone treu a la llum quin serà el color que triomfarà enguany i que, per tant, destacarà moltíssim en el sector de la moda, decoració, art i, fins i tot, bellesa!

Aquest 2021, no només un color serà tendència, sinó que dos han estat els escollits com a predominants per l’Institut Pantone: Ultimate Grey (PANTONE 17-5104) i Yellow Illuminating (PANTONE 13-0647), un groc brillant però no fluorescent.
Aquestes tonalitats de gris i groc, que destaquen per evocar optimisme i força, sembla que no estan destinats a ser independents, sinó que la idea és que es portin juntes!

De fet, Pantone defensa que la combinació d’aquests colors, a més de transmetre optimisme i força, també propicia un estat d’ànim energitzant.
Així, si al 2020 el sentit que s’amagava darrere del color de l’any segons Pantone (Clàssic Blue) era la conscienciació sobre el gran problema dels oceans, al 2021 el que es busca és fomentar els ànims, resistència i esperança en l’ésser humà. Per tant, es va més enllà de l’estètic: “la unió de l’Ultimate Grey i el Yellow Illuminating expressa un missatge de positivitat donant suport a la fortalesa. Pràctica i sòlida com una roca, però alhora càlida i optimista. En definitiva, una combinació de colors que aporta resistència i esperança”.

En moda, ja hi ha algunes firmes de la talla de Prada i Gucci, que han optat per aquestes tonalitats en les seves col·leccions de la primavera – estiu 2021.
Si no saps com portar l’Ultimate Grey amb el Yellow Illuminating, et donem algunes idees per combinar els colors de l’any al nostre perfil Instagram . Recorda: no estan destinats a ser independents, així que llueix-los junts!Vull més info per WhatsApp