lentillas coronavirus andorra

Consells per prevenir el Coronavirus si utilitzes lentilles

Si utilitzes lents de contacte és recomanable seguir uns passos per intentar minimitzar i prevenir el contagi de Coronavirus, si has sortit al carrer o estàs en contacte amb gent que surt fora per comprar o treballar.

Consells a seguir per l’ús de lentilles durant el Coronavirus

  1. Renta’t sempre intensa i minuciosament les mans amb aigua i sabó abans de posar i retirar les lents de contacte o tocar el portalentilles. A més, eixuga preferentment el pot de les lentilles amb tovalloles de paper d’un sol ús.
  2. Frega i esbandeix les lents de contacte amb el teu producte especial per a lentilles abans de guardar-les al portalentilles.
  3. Canvia diàriament el producte desinfectant de conservació de l’estoig de les teves lents quinzenals, mensuals o trimestrals.
  4. Millor si utilitzes lents de contacte d’un sol ús i les tires cada nit, després de treure-te-les. Les lentilles diàries són més higièniques i no requereixen tant manteniment, reduint el risc de contagi.
  5. Si tens símptomes de conjuntivitis, retira les lents de contacte que portis i tira-les. No en tornis a fer servir unes de noves fins que els teus ulls estiguin totalment curats!


Vull més info per WhatsApp