Descobreix la Cuore Sacro Collection

gafas dolce gabbana andorra

Descobreix la Cuore Sacro Collection

Els models de la col·lecció Cuore Sacro són alguns dels que voldràs tindre sí o sí per complementar els teus looks de tardor-hivern. Aquest cop, Dolce & Gabbana, ens arriba al cor amb dissenys únics inspirats del seu símbol preferit: el sagrat cor. Entre els seus dissenys hi ha ulleres de diferents formes i colors. A Andorra, les trobaràs a Òptica Pasteur!

La Cuore Sacro Collection

Ull de gat: unes ulleres de sol de muntura gruixuda, que tens disponible en diferents colors i estampats. Es distingeixen per tindre, a la barnilla, un cor vermell amb relleu i el logotip DG al centre.
dolce gabbana andorra
Rodones: captiven pel perfil de sanefa metàl·lica que envolta la muntura. Un model lleuger i sofisticat que està disponible en una àmplia gamma de colors: metall daurat en tons groc, rosa i negre combinats amb vidres en degradat marró, lila, o rosa.
gafas dolce gabbana
Ovalades: ulleres per graduar que combinen la forma d’ull de gat amb un lleuger estil vintage.  Disponible en diversos colors: passa’ls a veure a Òptica Pasteur!
ulleres dolce gabbana
Quadrades: amb un lleuger acabat en forma d’ull de gat i oversize. Els seus detalls, que emmarquen la part frontal de la muntura, la converteixen en una ullera de sol amb molt de glamur i que ressalta la feminitat de forma sofisticada. Pots escollir els vidres en color marró, lila o gris.
dolce gabbana eyewear