Els colors de moda de la primavera – estiu

ulleres primavera estiu andorra

Els colors de moda de la primavera – estiu

En els colors de moda de la primavera – estiu 2020 destaca el contrast entre: tonalitats fortes i vibrants, tons neutres, colors sobris i delicats. En definitiva, la paleta cromàtica de la temporada és positiva i optimista!

Així que et deixem amb algunes idees per combinar els colors Pantone de moda amb les teves ulleres…

Colors rosa per la primavera – estiu 2020

El rosa en totes les seves variants serà el gran protagonista de la temporada! Femení, dolç i sofisticat… el portarem en algunes peces de roba, total look monocromàtic, maquillatge o, fins i tot, per a tints de cabell. De fet, el pink hair és tendència! Si vols arriscar, aposta per la combinació de roses en roba i ulleres, com ho fa Etnia Barcelona, o de rosa-vermell a l’estil Vogue Eyewear com llueix l’actriu Millie Bobby Brown (reconeguda pel seu paper a la sèrie Stranger Things).

etnia barcelona andorra

ulleres vogue rosa

Colors vermells per la primavera – estiu 2020

D’una banda, destaca el vermell viu i ple d’energia, que queda ideal combinat amb els tons neutres per deixar-li tot el seu protagonisme. Així que aquestes ulleres de sol Etnia Barcelona amb vidres vermells i muntures clares són un must per aquesta temporada!

D’altra banda, les combinacions més trendy es faran amb tons terra i taronges, però també amb rosa, turquesa, verd aiguamarina per aportar frescor al look. Michael Kors, per exemple, aposta per combinar un vestit vermell de punts amb unes ulleres de print negre i marronós.

entia barcelona gafas

michael kors sunglasses

Colors morats per la primavera – estiu 2020

Sobre colors de tonalitats morades, destaquen el Rose Brown (un color a mig camí entre el rosa i el marró), que és tendència en coloració de cabells i maquillatge, i Grape Compote (morat intens i misteriós). Tom Ford i Emilio Pucci aposten per combinar peces de roba d’aquestes tonalitats amb ulleres neutres negres o de colors vibrants, com ara el vermell.

optica pasteur andorra

Pucci andorra

Colors taronja per la primavera – estiu 2020

Els colors de moda de la primavera estiu 2020 porten amb si un fort sentit d’optimisme i podríem dir que els tons taronja són el seu major representant. Pel que fa a les combinacions cromàtiques, quan no es vol apostar pels tons neutres com el blanc o el negre (tal com fa Kaleos combinant-lo amb unes ulleres de color taronja sense muntura), es pot optar pel contrast amb tonalitats blaves (fins i tot turquesa o aiguamarina). Ens encanta la proposta de Moncler, contrastant amb ulleres oversize fosques.

gafas kaleos optica andorra

ulleres de sol moncler

Colors grocs per la primavera – estiu 2020

Grocs vibrants de tonalitats positives i optimistes. Els portarem contrastant amb els blaus de moda, verd bosc, morat, bordeaux… Nosaltres et proposem que t’arrisquis a combinar-lo amb unes ulleres d’estil Gucci. També veurem molt els grocs neutres i pastel per combinacions més delicades i harmòniques: tal com proposa Diesel, conjuntant una jaqueta texana groga pastel amb unes ulleres majoritàriament fosques.

andorra gucci

optica andorra

Colors blaus per la primavera – estiu 2020

Com no pot ser d’altra manera, entre altres tonalitats de blau, destaca el Classic Blue (el color de l’any 2020 segons Pantone). Pel que fa a combinacions cromàtiques es juga amb l’harmonia i la continuïtat: colors vius amb vius, tons pastel amb pastel (com ho fa Emporio Armani)… També es portaran, però, tonalitats oposades per crear forts contrastos tal com proposa Vogue Eyewear amb unes ulleres de sol de muntura blava i vidres rosats combinades amb un vestit rosa de flors.

Armani gafas azul

gafas vogue verano

Colors verds per la primavera – estiu 2020

Els verds no són els principals protagonistes de la temporada, però sí que hi tenen certa presència com ara amb el color Biscay Green, que és fresc i estiuenc (de la tonalitat aiguamarina). Queda ideal amb vermells i rosats o amb tons terra.  La proposta de Gucci amb pantalons verds, camisa de color neutre i ulleres quadrades és ideal!

També destacaran alguns verds foscos i intensos, que pots portar amb tons terra, celeste i grocs. Dolce & Gabbana va un pas més enllà i s’atreveix a combianr-lo amb unes ulleres súper originals de vidres vermells i muntura maxi.

andorra dolce and gabbana ulleres

sunglasses gucci andorra

Paleta de colors Pantone de la temporada primavera – estiu 2020

paleta colors primavera estiuVull més info per WhatsApp