vogue i gigi hadid

12 oct. Gigi Hadid és la nova imatge de Vogue Eyewear

vogue gigi hadidGigi Hadid és la nova imatge de Vogue Eyewear
Per aquesta nova temporada, Vogue Eyewear ens té preparada una col·lecció d’ulleres amb formes retro – xic, colors lluminosos i detalls essencials, tot en l’ambient eclèctic dels 90.

Aquesta vegada, la marca aposta per la cèlebre model Gigi Hadid per promocionar les seves noves muntures. Sens dubte, l’elecció perfecta per aquesta firma, que ha confiat en ella per dissenyar una col·lecció en exclusiva per Vogue Eyewear amb una imatge casual i a la moda, molt en sintonia amb l’esperit de la marca.

Ulleres graduades by Gigi Hadid

Les ulleres by Gigi Hadid ens mostren la personalitat i estil de la model, que ens conviden a fer un pas endavant en direcció al costat salvatge de la vida, gràcies a models atrevits i de disseny exclusiu. Hadid se centra en els detalls petits, però cridaners com lents en forma ovalada o quadrada amb muntures ultra fines en tons refinats.

Ulleres de sol by Gigi Hadid

Pel que fa als models de sol, Gigi aposta per la reinterpretació de la forma clàssica d’ull de gat amb combinacions exclusives de color i un aspecte glam, en un dels seus models. D’altra banda, opta pels matisos de color en les lents de les ulleres d’estil vintage amb muntures de metall lleuger, que defineixen un nou tipus de sofisticació contemporània, pel segon model d’ulleres de sol d’aquesta línia.

¡Compartir es bueno!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone