lentillas cooper

Trobaràs les lentilles Clarity 1 Day a Òptica Pasteur!

lentilles cooper andorraCom a professionals de la visió a Andorra, a Òptica Pasteur trobaràs les millors solucions per gaudir de cada moment. I és que… no és el mateix anar a treballar que practicar el teu esport preferit o sortir a sopar amb els amics!
En aquest sentit, una alternativa ideal a les ulleres graduades són les lents de contacte, que són còmodes i adaptables a diferents situacions.

Des d’Òptica Pasteur, et proposem que descobreixis les lentilles diàries de CooperVision®, que estan fetes en hidrogel de silicona per tal d’oferir un major confort i visió excel·lent. Sempre pensant en el millor per als teus ulls!
Les lentilles d’un sol ús Clarity de CooperVision incorporen la tecnologia WetLoc, que permet que la lent atregui i retingui de forma natural les molècules d’aigua que es troben en la seva superfície. Així, permeten que els ulls segueixin humits durant tot el dia, aportant protecció contra els raigs UVA i UVB.

Si vols provar les lents de contacte Clarity de CooperVision, passa per Òptica Pasteur i demana el teu pack de prova sense compromís per descobrir els avantatges de les lentilles diàries d’un sol ús: excel·lent visió, fàcil manipulació, comoditat i salut ocular durant tot el dia.

Recorda! CooperVision és una marca amb més de 50 anys d’experiència, present en més de 100 països i líder a Europa, que a Andorra trobaràs en qualsevol Òptica Pasteur.

Prepara’t per gaudir d’un nou punt de vista!Vull més info per WhatsApp