Little Black Glasses? Clar que sí… i per sempre!

LBG armani

Little Black Glasses? Clar que sí… i per sempre!

Totes sabem que tindre un Little Black Dress (LBD) a l’armari és fonamental, ja que és una peça que queda bé en qualsevol situació al ser discret, elegant i sofisticat. El mateix passa amb les ulleres, un complement indispensable que aporta un toc diferencial a l’outfit del dia.

tom ford

Campanya Tom Ford Eyewear

Les Little Black Glasses

Unes Little Black Glasses (LBG) seran la nostra arma secreta per aconseguir un look intemporal i modern, que completi qualsevol indumentària. Ja sigui perquè són les teves primeres ulleres o perquè acumules anys d’experiència en seleccionar-les, et recomanem que les LBG no faltin mai per complementar el teu guarda-roba.

guess

Campanya Guess Eyewear

No et creus que queden bé amb tot i a tothom? Doncs aquí et deixem amb alguns exemples que hem seleccionat especialment per demostrar-te que van bé a tot tipus de rostres o estils i que es combinen amb roba de colors foscos, clars o cridaners.

vogue

Campanya Vogue Eyewear

Per exemple, et pots posar ulleres totalment negres com les de Tom Ford o Vogue amb un total look en negre o destacant-les amb roba en colors potents com el vermell.

swarovski

Campanya Swarovski Eyewear

Sinó pots optar per unes que tinguin petits detalls originals com les de Swarovski o Mr. Wonderful, que aporten un toc més innocent al look.

mr wonderful

Campanya Mr. Wonderful

Si t’atreveixes, elegeix-ne unes bicolors com les de Guess amb motius en rosa o les Emporio Armani amb tocs blaus.

emporio armani

Campanya Emporio Armani

No Comments

Post A Comment