McQ: la segona marca by Alexander McQueen

promocio ulleres

McQ: la segona marca by Alexander McQueen

promocion gafasLa col·lecció McQ by Alexander McQueen d’aquesta primavera – estiu 2018 està marcada per un denominador comú: drama, drama i més drama!

Encara no coneixes McQ?

Descobreix a Òptica Pasteur els seus dissenys exclusius en ulleres de sol amb muntures fosques, ideals per crear un estil estiuenc amb molt glamur. En aquesta ocasió, les peces segueixen clarament unes línies més suaus i femenines, si ho comparem amb la teatralitat a la que ens tenia acostumats el dissenyador. Tot i així, els models de la segona marca d’Alexander McQueen continuen sent perfectes per aquells estils més inusuals.

En definitiva, McQ ens acosta una selecció exclusiva i elegant d’accessoris eyewear d’alta gamma i luxe per aquesta temporada, en que les ulleres de sol són l’element fonamental del nostre outfit.

Per tal que et puguis fer amb les teves, et proposem una promoció d’estiu exclusiva a Òptica Pasteur amb que et podràs fer amb les teves ulleres preferides de la firma britànica, McQ by Alexander McQueen, per només 149 €*! Un preu tancat, que inclou els vidres i les muntures de les ulleres que elegeixis.

*Primer preu, que inclou muntura de sol o vista amb vidres monofocals antireflectants o de color. Consulta condicions per vidres progressius o graduacions especials a la botiga.