Moncler: per un hivern a la muntanya o a la ciutat

gafas moncler andorra

Moncler: per un hivern a la muntanya o a la ciutat

Des dels seus inicis, Moncler dissenya pensant en les condicions dels climes extrems, sobretot hivernals, per crear tots els seus dissenys de roba i complements. La innovació i la investigació de la marca han donat lloc a peces cada vegada més lleugeres, aerodinàmiques i d’alt rendiment, aportant una sèrie d’avantatges estètics, funcionals i tecnològics d’alta qualitat. Així, Moncler dissenyar ulleres de sol, per graduar i d’esquí amb valors d’excel·lència, qualitat i funcionalitat.

Moncler Lunettes és una col·lecció eyewear dissenyada per a un estil de vida a l’aire lliure, però que també és perfecta en entorns urbans. Reflectint de manera exquisida l’esperit de la marca, les ulleres Moncler destaquen per la seva alta qualitat, la seva investigació tecnològica i el seu estil inconfusible.

La línia Moncler Lunettes continua mantenint-se fidel als 3 temes distintius de les col·leccions anteriors:

– Esport: amb muntures en acord tant amb la roba de muntanya com de ciutat.
– Duvet: ulleres icòniques de dissenys essencials i d’estructura extremadament lleugera.
– Timeless: formes d’inspiració clàssica i retro. Peces icòniques amb un encant atemporal, que encarnen l’autèntica essència de la marca.

Tots els estils, però, són únics gràcies als detalls distintius que incorporen (com ara les puntes arrodonides o de goma per a una major adherència i comoditat).

T’esperem a Òptica Pasteur per descobrir els diferents models d’ulleres Moncler que tenim a Andorra!Vull més info per WhatsApp