look-fora

10 gen. Sortir a sopar sense passar per casa és possible! (part 1)

Distreure’s una mica de la rutina sempre és bo per reduir l’estrès i rendir més durant la setmana. Per això, et deixem amb unes propostes d’outfits que et pots posar per anar al despatx i per sortir a sopar després, tot sense passar per casa a canviar-te!

Les propostes de looks Pasteur

Blazer: aquesta és l’opció en la que sempre pensem, ja que és infal·lible per qualsevol ocasió. No obstant, pots donar el toc sorpresa amb unes ulleres que se surtin de la norma i que donin un toc atrevit a un look més aviat tradicional. En aquest cas, et proposem que optis per unes Ralph Lauren, que malgrat el color fosc, tenen una forma molt original.

blazer

Vestit o faldilla llapis: una de les peces de vestir i clixé per excel·lència del look d’oficina és la faldilla de tub. Es porten amb jerseis, samarretes o camises. Sens dubte és una opció infal·lible pel “què em poso avui”. Pots optar per contrastar-la amb peces de vestir més casual o de materials diferents. En cas que sigui un vestit, el millor és que tingui una forma poc convencional, d’estil vintage per exemple, i que el combinis amb unes extravagants Dolce & Gabbana.

Vestit o faldilla llapis

Faldilla “midi”: és una opció genial pels looks d’oficina, sobretot combinada amb una camisa o, per aportar un toc diferent, amb un jersei. Una tendència exagerada per alguns, però molt in actualment. Què et sembla l’outfit que et proposem by Vogue eyewear? També quedaria genial amb un jersei!
Faldilla midi
Estigues atenta perquè la setmana que ve et donarem més idees originals com aquestes!

¡Compartir es bueno!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone