Les ulleres graduades que estan de moda

I si les ulleres graduades fossin l’accessori estrella dels teus outfits del 2021? Durant anys, les ulleres graduades han estat rebutjades i relegades a un segon pla, pràcticament utilitzades en exclusiva dins del confort i privadesa de la llar. En els últims temps, però, hem vist com les ulleres graduades han reivindicat el lloc que els correspon, convertint-se en objecte de desig dins del món de la moda. Així que no és d’estranyar que les ulleres graduades siguin l’accessori estrella de tots els teus looks!

A continuació, et deixem amb alguns exemples de models eyewear, de conegudes marques internacionals, que quedaran ideals per complementar els teus outfits del dia i que trobaràs als establiments Òptica Pasteur a Andorra…

Ulleres graduades pels looks a tot color

Per als looks a tot color, res millor que unes ulleres graduades clàssiques de muntura fosca, com aquestes de Dolce & Gabbana.
No obstant això, per als teus looks a tot color també pots optar per destacar-ne la vessant retro, tal com ho fa Gucci, amb unes ulleres graduades de muntura fina metal·litzada.

dolce gabbana andorra

gucci gafas graduadas

Ulleres graduades pels looks clàssics

Per aportar força als looks més clàssics, l’ideal és contrastar amb ulleres de colors o de muntura gruixuda transparent. Aquests exemples by Etnia Barcelona són ideals!

etnia barcelona andorra

Ulleres graduades pels looks de nit

En els outfits de nit, se sol optar pel glamur amb conjunts brillants o foscos, sempre elegants. Per accessoritzar-los queden perfectes les ulleres en forma d’ull de gat o quadrades oversize, com aquestes de Vogue Eyewear o de Bulgari.

vogue optica andorra

ulleres bulgari

Ulleres graduades pels looks de primavera

La primavera és una època en què comencem a tenir més ganes de lluir estampats i de combinar colors. Gràcies a les ulleres pots aportar un toc xic als looks de temporada. Vogue Eyewear i Prada aposten pels estampats florals en roba i complements, combinats amb ulleres en tons terra i carei.

vogue gafas primavera

prada eyewear

Ulleres graduades pels looks d’estiu

Un dels look informals per excel·lència i perfecte per a qualsevol escapada aventurera d’estiu es compon de camisa o samarreta i bermudes de tonalitats clares. Per accessoritzar, res millor que unes ulleres graduades de forma rodona per aportar caràcter al conjunt. Sens dubte, un estil unisex avantguardista! Què et semblen les propostes de Tom Ford i de Kaleos Collection?

tomford andorra

kaleos optica

Ulleres graduades pels looks de tardor

La tardor és un moment de transició en què sovint no sabem què posar-nos degut als canvis bruscos de temperatura. Per això, unes ulleres de muntura fosca, com les de Ray-Ban, seran un must durant aquesta temporada, ja que podràs combinar-les amb tot!

rayban andorra

rayban graduadas mujer

Ulleres graduades pels looks d’hivern

A l’hivern solem optar més aviat per portar colors neutres, com ara el blanc o el negre. Unes ulleres oversize de muntura fina, quedaran ideals per aportar originalitat al look! Què et semblen aquestes propostes de Kaleos Collection?

kaleos andorra

A Andorra, trobaràs aquestes ulleres per graduar (i moltes altres) de conegudes marques internacionals a Òptica Pasteur!Vull més info per WhatsApp