Gaudeix al màxim de l’estiu a l’aire lliure

aire libre

Gaudeix al màxim de l’estiu a l’aire lliure

Estem a punt de viure una de les èpoques més esperades de l’any, plena d’esdeveniments a l’aire lliure, en que les ulleres (sobretot de sol) es converteixen en un accessori fonamental del nostre look.

Viu els millors esdeveniments a l’aire lliure

La nostra primera proposta és de Diesel. Un conjunt a tot color que ressalta al complementar-lo amb unes ulleres de sol rectangulars, sense muntura a la part superior. Sens dubte, un estil molt original i atrevit!

diesel aire lliure

El look de festival estiuenc per excel·lència es composa de shorts i jaqueta texana. Ara que està de moda, atreveix-te amb un top crop. Si ets noi, aposta també per la mítica moda texana. Unes ulleres arrodonides Guess i de muntura fina metal·litzada et quedaran genials amb el jeans style!

guess aire lliure

Aquest any es porten molt els total looks. Per l’estiu el millor és el blanc, com aquest de Michael Kors amb ulleres d’estil aviator que aporten el contrast de colors.

michael kors aire lliure

Si pel contrari prefereixes els outfits amb colors i textures, opta per un look més vintage amb vestits de flors o motius de colors en tons pàl·lids com ho fa Miu Miu. Aprofita’t del disseny modern de les ulleres de sol per trencar l’estil clàssic del retro.

miu miu aire lliure

Els tons marrons – mostassa són un must quan vas de festival de música, sobretot si el portes amb túniques o vestits amples. La super model Gigi Hadid ens en dona un exemple amb un dels models Vogue Eyewear que ha dissenyat amb la firma.

vogue aire lliure

Per homes, la millor elecció es Persol! Ens encanta com combina la marca les seves ulleres icòniques amb un estil desenfadat en tons gris, blanc i negre. Un estil molt masculí.

persol aire lliure



Vull més info per WhatsApp