Així són les ulleres graduades més trendy

Així són les ulleres graduades més trendy

Així són les ulleres graduades més trendy

Les ulleres graduades són un accessori que reflecteix la teva personalitat i t’ajuda a projectar la imatge que desitges en el teu dia a dia.

A més, són ideals per donar un toc diferent a l’aspecte del teu look i, per això, els amants de la moda sempre troben la felicitat amb els models eyewear disponibles a Òptica Pasteur.

Així són les ulleres graduades més trendy!

Ulleres graduades de muntura transparent

Sens dubte, unes de les ulleres graduades més cool del moment són les de muntura de pasta transparent: que aporten elegància i són lleugeres.
Així, són ideals tant per a homes com per a dones, sent una alternativa a les clàssiques ulleres de metall.

A més, un dels grans avantatges de les ulleres transparents és que es poden combinar amb qualsevol look, ja que són discretes i neutres pel que fa als colors.

Ulleres graduades d’estil ull de gat

Un tipus d’ullera perfecte per a les persones més atrevides és la d’estil cat-eye.
Aquests models eyewear són, a més, ideals per als que tenen la forma de la cara arrodonida, ja que els angles oberts de la muntura ajuden a estilitzar la cara.

Ulleres graduades d’estètica vintage

Ets més d’estil retro? Les ulleres d’aquest tipus continuen tenint una gran  importància en el món de la moda!
A Òptica Pasteur en trobaràs de pasta i amb una gran varietat de colors. Perfectes per ressaltar la mirada.

Ulleres graduades de forma arrodonida

Les ulleres de forma més aviat rodona, sobretot de pasta, són un must! A Òptica Pasteur en trobaràs de diverses marques i d’una àmplia varietat de colors.
Així doncs, per aportar un toc trendy al look aposta per les ulleres d’estil vintage, oversize o de muntura transparent.

I… si prefereixes les ulleres petites i fines et quedaran genial els models «cat eye” (en forma d’ull de gat).Quiero más info por WhatsApp