AQUESTS SÓN ELS COLORS DE MODA DE LA TARDOR-HIVERN 2021/22

AQUESTS SÓN ELS COLORS DE MODA DE LA TARDOR-HIVERN 2021/22

Com cada temporada, després de les desfilades de moda internacionals, es desvelen quins són els colors que seran tendència durant la temporada. Aquesta tardor-hivern 2021/22 els colors predominants seran vius, divertits, optimistes i vistosos.

 

Els colors de moda de la tardor-hivern: fúcsia

Tot i que el rosa sol ser constant a les passarel·les, aquesta temporada toca lluir-lo en una versió més vibrant i saturada: fúcsia. Un color que, gràcies a les ulleres, aportarà elegància i alhora color a la mirada i als teus outfits.

Un exemple en són les ulleres oversize de Moncler, encara que també es pot optar per combinar ulleres negres amb peces de roba fúcsia (tal com mostra Dolce&Gabbana).

Els colors de moda de la tardor-hivern: daurat

El daurat o color or s’associa als diners, a la felicitat i al luxe. EI daurat queda bé amb qualsevol outfit brillant, tal com exemplifiquen Dolce&Gabbana o Web Eyewear.

 

Els colors neutres de moda per la tardor-hivern

Marrons, beix, negres, blancs, camel… Es tracta de colors suaus associats a l’elegància i el confort. És el cas de l’outfit de Giorgio Armani, una combinació perfecte pels dies de pluja. Un exemple més elegant és el de Gucci, gràcies als brillants i els tons suaus que representen la sofisticació de la firma.

Els colors de moda de la tardor-hivern: groc

El groc és un color lligat a l’optimisme, la maduresa i la diversió. Sobretot aquest hivern, es portarà molt! Etnia Barcelona i Persol mostren com lluir-lo combinats amb unes ulleres trendy.

Els colors de moda de la tardor-hivern: vermell

El vermell és un color que crida l’atenció per si sol. Escollir-lo per combinar i crear oufits moderns és una elecció cada cop més freqüent de les marques de moda. Moncler, per exemple proposa un total look vermell amb unes ulleres oversize negres. Una alternativa és la proposada per Etnia Barcelona, que combina vermell amb rosa. Ideals!Quiero más info por WhatsApp