Col·lecció Chanel tardor-hivern 2017

Col·lecció Chanel tardor-hivern 2017

captura-de-pantalla-2016-12-29-a-las-9-49-41

Davant d’un decorat en blanc i negre, la filla de Will Smith, posa davant l’objectiu de Karl Lagerfeld. Wilow llueix els últims models d’ulleres de Chanel, transmetent gràcia i frescor en les imatges promocionals de la nova campanya d’ulleres, tant de sol com graduades.

Amb la col·lecció de tardor-hivern 2017, Chanel aporta una nova energia al món de les ulleres amb tres estils diferenciats:

Elegant-Urbà
La mirada s’amaga darrer d’una paleta de tons grocs, ambre, blau fosc, verd-platejat i marró. Aquests tons en la muntura emmarquen els vidres amb efecte mirall i brillantor metal·litzada. Tant les versions de sol com les graduades tenen formes que imiten les papallones o quadrades. El nom de la firma està marcada en les patilles de les ulleres amb una doble C en negre mate o blau metàl·lic.

Vintage
En aquesta línia tot gira entorn als vidres, sense muntura i envoltats únicament dels cantons polits a mà. Els models en forma de papallona, octagonal i d’ull de gat poden ser en tons xampany o gris clar. El nom de la firma es plasma en les patilles amb una discreta doble C darrere de l’orella.

Futurista
En la col·lecció d’hivern se segueix la tendència del model antifaç de l’estiu 2016. Se’n conserva l’aspecte pla i gràfic, els seus vidres de mirall i l’efecte encoixinat gravat amb làser. En aquest cas, però, es canvien les formes per les d’aviador i màscara rectangular. La seva estètica futurista s’intensifica amb els colors disponibles: gris-platejat, vermell-ataronjat i blau-violeta.

A banda, cal destacar també la col·lecció Chanel Cadena, sota la línia Chanel Coco Chain, que es caracteritza per utilitzar les cadenes com a element decoratiu, molt recurrent i representatiu d ela marca. En aquest cas, trobem dissenys intemporals combinats amb elements molt actuals com les muntures arrodonides o d’ull de gat, les model aviador o amb la zona del pont metal·litzat.Vull més info per WhatsApp