Com netejar les ulleres correctament

netejar les ulleres

Com netejar les ulleres correctament

Netejar les ulleres correctament és essencial per mantenir una visió clara i evitar rascades o danys a les lents. Sovint, l’ús del jersei o la samarreta pot semblar el més ràpid, però això podria fer malbé els vidres.

Et deixem amb els passos que hauries de seguir per netejar les ulleres:

1. Rentar-se les mans: assegura’t de tenir les mans netes abans de començar a manipular les ulleres.
2. Rentar les ulleres amb aigua tèbia: això ajudarà a eliminar partícules de pols i brutícia superficial. Pots utilitzar una mica de sabó suau sense olis additius.
3. Eixuga les ulleres amb un drap net i suau: evita fer servir draps de paper, ja que podrien deixar petits rastres de partícules i rascar les lents.
4. Fes servir un esprai netejador per a ulleres: pot ser útil per eliminar les taques més difícils. Assegura’t que l’esprai estigui dissenyat específicament per a ulleres per evitar danys a les capes de recobriment del vidre.
5. Fes servir una tovallola de microfibra de bona qualitat per eixugar-les: les seves microfibres són suaus i no deixen fils ni partícules que puguin rascar les lents.

Sobretot, recorda d’evitar substàncies abrasives pels vidres a l’hora de netejar les ulleres. Mai utilitzis productes de neteja agressius, com acetona o altres solvents, ja que poden fer malbé les capes de recobriment de les lents.
Finalment, és molt important guardar les ulleres adequadament. Quan no les facis servir, guarda les ulleres a la seva funda per protegir-les de possibles rascades i evitar l’exposició a la brutícia.

Segueix aquests passos i neteja les teves ulleres amb regularitat per mantenir una visió clara i evitar possibles danys a les lents.

Tags:
, ,


Vull més info per WhatsApp