Els 3 tipus d’ulleres fonamentals pel teu dia a dia

Els 3 tipus d’ulleres fonamentals pel teu dia a dia

De vegades ens pensem que no les necessitem, però existeixen 3 tipus d’ulleres que són fonamentals pel nostre dia a dia: les de sol, les graduades i les de protecció digital.
No obstant, poques vegades pensem en la importància de fer-les servir per als nostres ulls!

Ulleres graduades

Per a moltes persones són imprescindibles diàriament. Per aquest motiu, si les necessites, cal que t’asseguris que són còmodes i que hi veus bé amb elles. A més, encara que normalment utilitzis lents de contacte, és important que en tinguis unes per si mai les necessites durant el transcurs del dia o en algun moment puntual.

Ulleres de protecció digital

Aquest tipus d’ulleres serveixen com a filtre de llum blava: la que irradien les pantalles d’ordinador, televisió, mòbil…
Sabies que el 43% de la població adulta treballa davant d’un dispositiu electrònic amb llum blava? En el nostre dia a dia no ens adonem que aquest tipus de llum ens afecta a la vista, causant fatiga visual, visió borrosa, ulls secs o irritats… Per això són tant importants aquest tipus d’ulleres, sobretot si passes moltes hores davant d’aparells electrònics!

Ulleres de sol

Les ulleres de sol ens protegeixen els ulls dels raigs ultraviolats. Per això és important que sempre es portin ulleres de sol a l’exterior! Aquest tipus d’ulleres no són només importants per a protegir la nostra vista de la radiació solar, sinó que també milloren la claredat visual en certes situacions. I és que, els vidres de les lents polaritzades ajuden a reduir la resplendor que produeix la llum solar al reflectir-se en l’aigua, la neu o qualsevol superfície sòlida. Per això va molt bé utilitzar aquest tipus de lents en casos concrets, com durant la conducció o alhora de practicar esports a l’aire lliure, per exemple.Vull més info per WhatsApp