Gaudeix del dia a la neu graduant la màscara de sol

graduar la màscara de sol

Gaudeix del dia a la neu graduant la màscara de sol

Sabem com és d’important tenir una bona visibilitat quan vas a esquiar o a fer snowboard a pistes. Per això, gaudeix del dia a la neu i pensa en graduar la màscara de sol ara que comença la temporada d’hivern. Volem que et sentis més còmode que mai durant el teu dia a la neu!

No importa si ja tens una màscara de sol o si n’has de comprar una! Nosaltres en tenim d’Adidas i de Bollé, però entenem que encara no et vulguis separar de les teves ulleres preferides i per això t’oferim aquesta possibilitat: gaudeix del dia a la neu graduant la màscara de sol, sigui la que ja tens o una de nova.

El sistema és molt senzill i el pots posar i treure quan vulguis. Es tracta d’un afegit en forma d’ulleres, que incorporen les lents amb la teva graduació. Amb aquest sistema de clic, pots treure i posar l’aparell de les teves muntures de sol sempre que ho necessitis, tant si són en format màscara o esportives.

Podem tenir les teves ulleres llestes en 2 hores, si tenim la lent corresponent a la teva graduació en estoc. Cosa molt possible, ja que sempre tenim disponibles vidres de graduacions de +6 fins a -10 diòptries. I això no és tot… perquè, a més, pots escollir entre monofocals o progressius!

Estàs preparat per veure tot el que t’envolta a la perfecció? Per gaudir del dia a la neu, graduar la màscara de sol és el més important!Vull més info per WhatsApp