Dóna un toc terrorífic a la mirada

halloween andorra

Dóna un toc terrorífic a la mirada

lentes de contacto Encara no tens les teves lentilles de colors per donar l’últim toc terrorífic a la disfressa de Halloween? A Pasteur en trobaràs de varis colors, totes pensades per a donar l’aspecte més esgarrifós a la teva mirada! A més, pensa que són lents de contacte fabricades a Europa i que, per tant, compleixen els més alts nivells de qualitat i ofereixen totes les garanties.

Els models de lentilles de Halloween

Pots triar entre aquests models de lentilles de colors: zombi blanc, bruixa negra, diable vermell, gat negre, orc, blanc cec, blanc Manson, blau gel, verd elèctric, blau elèctric, morat gòtic, vermell elèctric, ull de corb grog, tret de sang, home llop i blanc amb ferida.

Escull la teva segons el personatge que hagis escollit: zombie, bruixa, Dràcula, home llop… Totes estan pensades per quadrar a la perfecció amb el conjunt que et posis i estem segurs que sorprendràs a tots els que et vegin.
Segur que acabes sent el centre de totes les mirades o… qui sap, potser tothom acaba fugint corrents de tu!Vull més info per WhatsApp