La moda après-ski és tendència al street style

La moda après-ski és tendència al street style

moda après-ski andorraAquesta temporada… prepara’t perquè la moda après-ski és tendència al street style. Així que veurem molts anoracs trendy, botes d’estil lunar i, com no podia ser d’altra manera: ulleres de sol!

Una tendència 2022 que transportarà les muntanyes nevades allà on siguis i que fusiona l’imparable maximalisme que tant agrada a les noves generacions amb aquesta pràctica esportiva considerada tan glamurosa.
Per tant, com que aquesta temporada la moda après-ski és tendència al street style, podràs crear outfits tan destacats, com: lluir roba esportiva amb talons de plataforma, conjuntar vestits llencers amb botes encoixinades o posar-te jaquetes hologràfiques amb unes orelleres ben peludes.

La moda après-ski és tendència al street style: que no et faltin unes ulleres de sol!

Algunes de les peces de roba i complements que més veurem aquesta temporada són maxiplumífers, botes de neu, orelleres, barrets ben calents, bufandes… Però el que, sens dubte, no et pot faltar és l’accessori indispensable dels après-ski: les ulleres de sol!
A Òptica Pasteur sabem que aquesta temporada la moda après-ski és tendència al street style i per això hi trobaràs una àmplia selecció d’ulleres de sol per a tota la família, perfectes per lluir amb outfits hivernals, tot seguint aquesta tendència de moda.

El nostre consell com a experts en moda eyewear a Andorra és que optis per unes ulleres d’aquests estils:

Ulleres negres

El color negre combina amb tot! Per això, unes ulleres d’aquest color seran un must imprescindible en qualsevol cas, sobretot si també et decantes per un total look black!

Ulleres de muntura blanca

Igual com el negre, el blanc també és una elecció atemporal segura per crear looks  en què destaquin les ulleres i que s’ha convertit en un must de la moda. Pots escollir entre ulleres de sol blanques de molts estils: amb muntura completament d’aquest color, que només hi sigui en una part frontal en forma de mitja lluna, de màscara, oversize…

Ulleres maxi

Aquest tipus d’ulleres de sol es diferencien per la seva grandària exagerada. Ideals per als més atrevits! Sense dubte, aporten un toc diferent al look, que no passa desapercebut.Vull més info per WhatsApp