Òptica Pasteur, sempre amb la lluita contra el càncer de mama

cancer mama

Òptica Pasteur, sempre amb la lluita contra el càncer de mama

El 19 d’octubre es commemora el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama. Et sumes a col·laborar-hi activament amb Òptica Pasteur?

Guess contra el càncer de mama

A Òptica Pasteur trobaràs les ulleres d’edició limitada “Guess Get in Touch”, dissenyades per la reconeguda marca internacional Guess, en col·laboració amb Marcolin Group, amb l’objectiu de recaptar fons contra el càncer de mama i donar suport a la tasca de sensibilització promoguda per The Get In Touch Foundation.

Col·labora amb The Get In Touch Foundation

The Get In Touch Foundation és una organització sense ànim de lucre centrada específicament en proporcionar informació gratuïta i accessible sobre el càncer de mama perquè la salut mamària sigui senzilla, adequada i rutinària. Així, la fundació s’ocupa d’educar a les dones de totes les edats perquè coneguin el seu cos i puguin reconèixer qualsevol canvi, per mínim que sigui, realitzant una autodiagnosi de la mama.
L’objectiu de la Fundació és, doncs, salvar vides mitjançant l’educació i la defensa global de la salut mamària, treballant sota el lema:  “Continuarem tocant vides, eliminant barreres i liderant el canvi de manera efectiva… per un cop a la vida”.

Així són les ulleres de la col·lecció càpsula Guess Get in Touch

La capsule collection Guess Get in Touch compta amb un model d’ulleres de sol i un altre per graduar, ambdues adornades amb l’icònic llaç metal·litzat d’or rosa (que simbolitza la lluita contra el càncer de mama) al final de les barnilles.
Si vols col·laborar i, alhora, lluir unes ulleres trendy, vine a Òptica Pasteur i emprova-te-les en les seves versions de sol i per graduar. Emporta’t el millor de la moda i suma’t a aquesta campanya dedicada a la salut de les dones!


Vull més info per WhatsApp