Ulleres de sol a l’hivern? Sí, si us plau!

Ulleres de sol a l'hivern

Ulleres de sol a l’hivern? Sí, si us plau!

Les ulleres de sol a l’hivern són ideals, no només per protegir els ulls contra els rajos solars, sinó també per aportar caràcter al look del dia. Per esquiar, per fer un beure en una terrassa, per anar de shopping… que no et faltin les ulleres de sol!
Amb els nostres consells segur que encertaràs a l’hora d’escollir el model eyewear ideal per al teu outfit.

Ulleres maxi amb pantalla

Sigui el que sigui el que et posis: les ulleres maxi amb pantalla aporten immediatament un toc modern al look i així t’ho demostrem en aquestes imatges!
Aquest tipus d’ulleres són les que proporcionen millor cobertura i n’hi ha de dissenyades tant per al dia a dia com per a la pràctica d’esports d’hivern.
En aquest cas, a més de les tradicionals màscares d’esquí, a Òptica Pasteur trobaràs ulleres maxi amb pantalla de diversos models i de conegudes marques internacionals: Gucci, Oakley, Tom Ford, Dolce&Gabbana… inclús amb visera amovible! Quines prefereixes?

Ulleres amb protectors laterals

Un altre tipus d’ulleres de sol molt de moda són les que incorporen protectors laterals per fer-les més tancades. Una manera d’impedir que entri massa llum i que augmenta la protecció contra les ràfegues de vent. A més, en alguns models, aquestes peces són amovibles. Per tant, es tracta d’un tipus d’ulleres molt versàtils, que també es poden fer servir en altres períodes de l’any.

Ulleres de sol esportives

Les ulleres de sol tipus esport han passat d’acaparar les competicions esportives a fer-se un lloc al món de la moda. De fet, ja fa un temps que estan agafant protagonisme en les passarel·les de les firmes de moda més importants.
Un accessori que llueixen diàriament les celebrities i influencers del street style del moment i que estem segur que es convertiran en el teu caprici preferit per lluir aquesta temporada.

Com veus, hi ha diverses alternatives d’ulleres de sol de moda per a l’hivern. Fes servir les que més t’agradin!Vull més info per WhatsApp