Tendències eyewear en materials, formes i colors

miu miu

Tendències eyewear en materials, formes i colors

dolce gabbanaDurant la tardor – hivern 2017-18 veurem una gran innovació amb materials ecosostenibles, colors, dissenys retro i formes arquitectòniques en els models eyewear, tant de sol com per graduar. En aquest sentit, hi ha ganes d’innovar però mantenint la consciència cap al passat i mirant cap al futur, gràcies a les últimes tecnologies. En definitiva, models sorprenents i extravagants.

Materials
Màrbre: ulleres amb efecte màrbre en les muntures i en varis colors. Sens dubte, aporten un efecte òptic que se surt de la norma amb un estampant preciós i molt natural.
Fusta: seguim amb aquesta tendència, però innovant en les formes i colors.
Metall: poden ser muntures en titani, inox o alumini. Aquesta tendència contrasta amb la de l’ús de materials naturals, ja que la intenció és crear formes pures i minimalistes, però també apostar per estructures complexes i figures geomètriques de gran impacte.
Mix & Match: aquest és el trend preferit de la temporada. Es tracta de barrejar estils i materials de forma extravagant com pell, pedreria, fusta… L’objectiu és crear muntures – joia. Els reis, en aquest cas, els models de Gucci, Miu Miu i Dolce&Gabbana.

Formes
Rodona: les muntures arrodonides i de qualsevol tamany segueixen sent un must. El que importa és que els vidres siguin rodons.
Aviador: tot un clàssic que mai passa de moda. En aquest cas, la ullera típica dels anys 30 es reinventa amb vidres i munutres de varis colors, sense perdre el seu estil vintage.
Cat-eye: les muntures més femenines i més glamuroses són les d’ull de gat. Aquestes les veurem en mides XXL, amb pedreria i combinant colors en bloc. Tot per a que no passis despaercebuda!
Arquitectòniques: en aquest cas, les ulleres s’inspiren en l’arquitectura contemporània, mitjançant formes geomètriques creatives, amb caràcter i molta personalitat.
Quadrades: si vols portar l’excentricitat al màxim nivell, aquestes són ideals per a tu. Les veurem d’estil retro i amb un punt geek, en tamanys últra grans i amb pedreria o colors impactants.

Colors
Fes un cop d’ull al nostres post al blog “Els colors d’aquesta tardor – hivern”, on et parlavem sobre els colors que es portaran durant aquesta temporada, segons Pantone.Vull més info per WhatsApp