Tendències de moda: així seran les ulleres de l’any


Tendències de moda: així seran les ulleres de l’any


Les passarel·les internacionals i experts en moda ho tenen clar: les ulleres que es portaran més durant el 2021 tindran un denominador estètic comú. Seran d’estil VINTAGE i RETRO. A continuació les nostres propostes més trendy!

Amb muntura transparent

Les ulleres amb siluetes transparents són una manera d’emmarcar la mirada de forma discreta, però amb moltíssima personalitat. Una aposta estètica vintage serà tenyir-les de subtils colors que il·luminen la cara.
Aquestes ulleres de la Vintage Collection by Etnia Barcelona són perfectes per tornar a lluir les formes més icòniques dels anys 60.

Amb doble pont

Les ulleres d’estil aviador han tornat amb força. Silueta de forma més aviat quadrada i de doble pont en són les seves característiques principals. Aquestes de Michael Kors són espectaculars!

Amb efecte carei

Siguin ulleres de sol o per graduar, és un tipus de muntura que no passa de moda. I és que, l’efecte carei afavoreix molt la mirada, gràcies a les tonalitats terra que l’identifiquen.
En aquest cas, la nostra proposta són unes ulleres de sol Persol: perfectes per veure la bellesa del món des d’unes muntures d’estil retro.

De forma arrodonida

Quan parlem de siluetes retro, de seguida pensem en unes cat-eye. No obstant això, les muntures rodones també són una aposta segura per aportar un aire vintage al look. Una alternativa perfecta per sortir de la tònica habitual, sobretot si és a tot color! Si no t’atreveixes a portar colors vius, però, les metal·litzades en són una versió més subtil i igual d’atemporal.
I… si t’agrada destacar amb les ulleres, escull-ne unes d’originals com aquestes de Miu Miu: el model La Mondaine és molt sofisticat i original gràcies a les incrustacions de cristalls a la zona frontal i a la forma d’ones que tenen les barnilles metal·litzades.

A Andorra trobaràs aquests models d’ulleres, així com molts altres de marques reconegudes a escala internacional, a Òptica Pasteur.

 Vull més info per WhatsApp