Ulleres Barça x Etnia Barcelona

Ulleres Barça x Etnia Barcelona

Ulleres Barça x Etnia Barcelona

La marca Etnia Barcelona i el FC Barcelona s’uneixen per crear l’exclusiva col·lecció d’ulleres Barça x Etnia Barcelona “A match between art and sport”amb 7 models d’ulleres de sol, que s’inspiren en moments històrics del club blaugrana i de l’esperit mediterrani d’una ciutat oberta al món, innovadora i somiadora (com és Barcelona).

Amb una identitat 100% Barça, la col·lecció d’ulleres Barça x Etnia Barcelona presenta 7 models de sol que incorporen elements característics del Club i de la seva història, fusionant l’estil vintage i les tendències més actuals amb detalls banyats en or de 24 quirats, l’escut del Barça gravat a la lent o a les barnilles, lents HD polaritzades, acetat natural italià…

Dissenys d’ulleres Barça x Etnia Barcelona

1899 Gold

Una ullera de muntura oversize, que desconstrueix l’escut del Barça. Una peça única només disponible amb una producció limitada i numerada de 1899 unitats, número que dona nom a la ullera i que també homenatja l’any de fundació del Club. Aquest model està fabricat amb materials prèmium: acetat natural de color negre, lents minerals polaritzades HD i detalls banyats en or de 24 quilats.

The Colors of our History

Una col·lecció exclusiva de 6 ulleres diferents, inspirada en els colors de les samarretes que vestien els jugadors i jugadores del Barça durant les finals de les 6 Copes d’Europa: London 1992, París 2006, Roma 2009, London 2011, Berlín 2015 i Göteborg 2021. Una càpsula d’estil vintage, que rememora l’herència blaugrana, tot seguint la línia de les col·leccions de sol de la marca barcelonina. Els 6 models estan fabricats amb materials prèmium: acetat Mazzucchelli i lents minerals HD color de Barberini, que aporten una experiència visual única en matèria de color.

L’exclusiva funda de les ulleres Barça x Etnia Barcelona

En el cas del model 1899 Gold, les ulleres porten una icònica funda de pell vegana reciclable de color negre amb l’escut del Barça.
Per les ulleres The Colors of our History, la funda és de color marró amb l’objectiu de complementar l’estil vintage de la càpsula.

L’artístic packaging de la col·lecció Barça x Etnia Barcelona

El packaging d’aquesta exclusiva col·lecció representa el sentiment i la força que genera la connexió entre el Club i tots els seus aficionats. De caràcter contemporani i artístic, ha estat creat pel pintor holandès Pascal Möhlmann, conegut per homenatjar el pintor flamenc Van Dyck i per treballar amb Virgil Abloh (dissenyador de moda americà).

La campanya Anatomy: un match entre l’art i l’esport

Anatomy és la campanya que dona nom a aquesta unió entre el Barça i Etnia Barcelona, que representa l’esport com un art. Amb molta força, les imatges èpiques transmeten intensitat i moviment elevant la col·lecció cap a la victòria.
En aquest sentit, és una campanya inspirada en l’èpica de l’esport i que recorda les escultures de l’antiga Grècia. Les imatges mostren la velocitat, l’esforç, l’habilitat tècnica i la qualitat, elements imprescindibles per preparar els atletes per aconseguir l’èxit. És a dir, tot allò que forma part de l’ADN del Barça i que es veu representat en els models que llueixen les ulleres exclusives de sol.

La nova col·lecció del Barça amb Etnia Barcelona està només disponible, de forma exclusiva, en certs punts de venda oficial. A Andorra, les trobaràs a Òptica Pasteur.

Ulleres Barça x Etnia Barcelona
Ulleres Barça x Etnia Barcelona
Ulleres Barça x Etnia Barcelona


Vull més info per WhatsApp