Ulleres iGreen Smart amb altaveu incorporat

Ulleres iGreen Smart amb altaveu incorporat

Les ulleres iGreen Smart tenen altaveu incorporat i compten amb connexió Bluetooth! Per tant, les pots enllaçar al teu telèfon mòbil i fer-les servir per treballar, escoltar música o parlar quan et truquen, ja que també tenen micròfon. Així que també són perfectes per les persones que fan telefeina!

A més d’útils són ideals per combinar amb els teus outfits, ja que el seu disseny és elegant amb un toc d’inspiració vintage. Per tant, amb les ulleres intel·ligents iGreen podràs gaudir d’una experiència tecnològica sense perdre qualitat estètica.

Els auriculars estèreo direccionals de les iGreen Smart ofereixen una qualitat de so clara, que no molesta a les persones de l’entorn. A més, El seu micròfon incorporat és molt precís i també permet que la veu se senti de forma clara i sense interferències de soroll del voltant.
Com que el sistema d’àudio és en format altaveu i no d’auriculars, amb iGreen Smart Eyewear les orelles són més lliures i no s’aïllen els sons de l’entorn. D’aquesta manera, es pot seguir interactuant amb el món exterior, podent escoltar música i fer trucades amb total seguretat.

L’abast de la seva connexió Bluetooth 5.0 és extremadament estable i fiable fins a 9 metres. Fet que permet: transmetre i rebre ordres amb la màxima precisió, fer trucades telefòniques llargues, escoltar música sense interrupcions…
La durada de la bateria de les ulleres iGreen Smart és de 160 hores en espera, 6 hores consecutives de trucades telefòniques i 4 hores d’escolta contínua de música. El seu temps de càrrega és de 2 hores.

A Òptica Pasteur Andorra pots demanar les teves iGreen Smart Eyewear amb protecció contra la llum blava incorporada (pròpia de les pantalles d’ordinadors, tauletes i telèfons intel·ligents) en versió de sol o per graduar. Tot perquè puguis gaudir d’una visió natural, còmoda i sense fatiga visual en qualsevol moment i situació!Vull més info per WhatsApp