Ulleres Memory Titanium de Kaleos

Ulleres Memory Titanium de Kaleos a Andorra

Ulleres Memory Titanium de Kaleos

Kaleos presenta les ulleres de la col·lecció Memory Titanium, que es caracteritzen per ser súper flexibles i resistents!
Les ulleres Memory Titanium estan fetes amb titani flexible, un material que permet que qualsevol ullera recuperi la seva forma original gairebé sense esforç. A més, les muntures d’aquesta col·lecció de Kaleos són molt lleugeres i còmodes de portar, ja que el titani del pont i de les barnilles permeten una millor adaptació a la forma de la cara.

Característiques de les ulleres Memory Titanium de Kaleos

Els models de la col·lecció Memory Titanium de la marca Kaleos compten amb detalls tècnics, però sempre sense perdre l’essència de la marca. El titani extra flexible és, per tant, molt còmode de portar i garanteix la màxima flexibilitat amb molta lleugeresa.

Les ulleres Memory Titanium de Kaleos són ideals per a persones actives

Els models Memory Titanium sorgeixen de la necessitat que tenen les persones de tenir una ullera d’òptica feta d’un material molt flexible i de llarga durabilitat. Així, les ulleres fetes d’aquest titani especial estan pensades per a persones que sempre estan en moviment i que necessiten fer servir ulleres que donin suport al seu estil de vida actiu.

Descobreix els nous models d’ulleres Memory Titanium de Kaleos a Òptica Pasteur i comprova la fiabilitat del seu material en persona. Ulleres fetes per durar i resistir a tota mena de situacions.Vull més info per WhatsApp