El poder estilístic d’unes ulleres: l’accessori de l’any

El poder estilístic d’unes ulleres: l’accessori de l’any

Els accessoris tenen un poder innegable per transformar els looks i fer-los espectaculars! Joies, bosses de mà, sabates… són complements que criden l’atenció. No obstant això, si n’hi ha un que marca la diferència en els outfits, són les ulleres: que destaquen en un moment l’expressió de la cara (i més particularment: la mirada).
El color, el vidre, la silueta, el material… Molts són els factors que entren en joc a l’hora d’escollir les ulleres adequades per cada rostre i look. A continuació, et deixem amb alguns exemples d’outfits, que no serien el mateix sense les ulleres com a accessori:

Què et sembla aquest total look en negre, que destaca a la perfecció gràcies a unes ulleres de sol Vogue Eyewear, també de color negre, en forma de triangle invertit?
Unes ulleres en forma d’ull de gat, també serien una opció segura per complementar un outfit com aquest.

Tant les ulleres de sol com les graduades, són una bona idea per transformar qualsevol look. Aquestes ulleres oversize i a tot color de Gant, en són l’exemple perfecte!

Les ulleres de detalls extravagants són ideals per contrastar i atreure l’atenció al rostre. Les pots combinar amb looks clàssics en texà, per exemple, com ho fa Etnia Barcelona.

Sense unes ulleres de sol quadrades en blanc, aquest outfit by Emilio Pucci no seria el mateix! Què et sembla la idea? 

Ermenegildo Zegna dissenya peces de roba i complements que es combinen a la perfecció per crear outfits memorables. Ens encanta aquesta proposta, contrastant un total look marró amb unes ulleres futuristes en tons vermells i negres. 

Si t’agraden els looks en colors neutres i clars, com ara la combinació de beix i blanc, t’encantarà aquesta proposta de Kaleos amb ulleres oversize geomètriques!

I tu… quin model eyewear prefereixes per crear looks espectaculars? A Andorra, trobaràs les ulleres de sol i per graduar més trendy a Òptica Pasteur!Vull més info per WhatsApp