Descobreix les noves ulleres Ray-Ban Reverse

ulleres Ray-Ban Reverse

Descobreix les noves ulleres Ray-Ban Reverse

La innovació sempre ha estat la prioritat de la icònica marca d’ulleres Ray-Ban i, per això, en la seva última col·lecció ha llençat una novetat que et sorprendrà amb un disseny dels vidres totalment nou!

Com són les ulleres Ray-Ban Reverse?

Ray-Ban Reverse és la col·lecció eyewear més innovadora de la marca, que presenta un nou disseny de lents còncaves mai fetes fins ara a la indústria de les ulleres.
Una manera de fer que difereix de les ulleres de sol estàndard amb lents tradicionalment convexes. Així, les Ray-Ban Reverse compten amb vidres que són l’oposat al que estem acostumats a veure, ja que es corben lleugerament cap a dins (cap a la cara), en lloc d’allunyar-se’n.
Per tant, la diferència principal dels models eyewear Revers és el disseny de les lents còncaves, que en estar invertides també estan més a prop dels ulls que les de les ulleres estàndard.

Els models de la col·lecció d’ulleres Ray-Ban Reverse

La nova col·lecció Revers de Ray-Ban inclou quatre dels estils més venuts: Aviator, Wayfarer, Boyfriend i Caravan. En els 4 models, les lents tenen un recobriment antireflectant d’alt rendiment, que minimitza fins a un 70% l’enlluernament. Pel que fa a les muntures: són molt semblants als seus homòlegs originals, diferenciant-se només per les lents còncaves.

Quin és el teu model Ray-Ban Reverse preferit? T’esperem a Òptica Pasteur per provar-te-les!

 Vull més info per WhatsApp