Tingues els ulls protegits a la muntanya amb unes ulleres de sol

ulls protegits a la muntanya

Tingues els ulls protegits a la muntanya amb unes ulleres de sol

Quan practiquem esport a l’aire lliure, sovint pensem en comptar amb l’equipament adequat per al cos i per garantir-ne la seguretat, però ens oblidem de protegir una part vital del nostre cos: els ulls. I és que… mantenir els ulls protegits a la muntanya és clau quan ens aventurem a la muntanya o practiquem esport a l’aire lliure.

Per què és essencial mantenir els ulls protegits a la muntanya?

Protegir els ulls a la muntanya és essencial i més encara a mesura que ascendim a alçades més elevades, on el risc d’exposició als perjudicials raigs ultraviolats (UV) augmenta considerablement. A més, la neu i el gel que encara hi ha de forma residual a la muntanya poden reflectir aquests raigs, incrementant encara més l’exposició ocular.
Recorda que l’exposició prolongada als raigs UV pot provocar danys als ulls, com: cremar la còrnia, inflamació de la superfície ocular i, fins i tot, augmentar el risc de desenvolupar cataractes prematures.
Per tant, és vital protegir la vista amb ulleres de sol de qualitat quan estiguem a l’aire lliure, especialment a la muntanya.

El nostre consell com a professionals de la visió és que porteu ulleres de sol amb un bon ajustament per evitar que la llum del sol entri per sota de les ulleres o pels costats.Vull més info per WhatsApp